Velkommen til Tanum Bokklubber

Bli medlem i en av våre bokklubber og få store medlemsfordeler!
Som nytt medlem mottar du en flott og innholdsrik velkomstpakke GRATIS*!

Barnas Egen Bokverden


- best på barnebøker!


Gode barnebøker skaper leseglede og leselyst.

Enten du liker klassiske barnebøker, faktabøker, eller bestselgere, finner du det i vårt enorme sortiment av barne- og ungdomsbøker. Du finner også lydbøker for barn.

Som medlem i Norges største bokklubb for barn vil du motta et innholdsrikt medlemsblad helt gratis.

Du får opptil 40% rabatt på utvalgte hovedbokspakker tilpasset ditt barns alder.

I tillegg får du alltid gode priser på spennende og lærerike barnebøker, samt salgskampanjer med opptil 80% rabatt og konkurranser med flotte premier!

Gled dere til bøker som er laget for å glede, inspirere og skape leselyst!

Bestselgerklubben

- for deg som vil lese de beste bøkene!


Forsvinn inn i en god bok, la deg underholde og opplev ekte leseglede! Bestselgerklubben er bokklubben for deg som ønsker det beste av norske og internasjonale bestselgende romaner og krimromaner. Disse bøkene leses og diskuteres over store deler av verden.

Som medlem i vår bestselgerbokklubb får du de gode historiene rett hjem i postkassen, portofritt. Du vil motta et innholdsrikt medlemsblad helt gratis, som holder deg oppdatert på både nye og tidligere bestselgerromaner. Du får også anbefalinger, tilbud og de beste prisene på alle bestselgere vi tror angår deg, enten det er romaner, krimbøker, kokebøker, hobbybøker eller helse og livsstil. Vi velger kun de beste bøkene for våre medlemmer!

Vår bokklubb arrangerer også inspirerende kvelder hvor medlemmene våre kan samles for å møte verdensberømte forfattere.

Krimklubben

 

– Spenningens mester!

 

I Krimklubben får du servert alt fra barske, spennende og tøffe krimbøker, til farlig, forførende og stilsikker krim. Vi i tanum krimklubb ser etter krimbøkene som gir deg leseglede, som ikke slipper taket, som er grusomt og som tiltrekker. Les krimbøkene som underholder, som setter intellektet på prøve og holder nervene i helspenn til siste side er lest.

Enten du er svoren krimelsker, eller bare liker å koble av med en krimbok en gang i blant, har vi bøkene for deg. Kanskje vil du også ha tips om gamle klassikere du har gått glipp av?

Vi i redaksjonen velger rett og slett de beste krimbøkene som til enhver tid er på markedet. I vårt fyldige medlemsblad finner du gode tilbud, anbefalinger og morsomme konkurranser. Denne krimbokklubben er spenningens mester.

Hobbyklubben

 

– kreativitet i hverdagen!

 

Velkommen til et kreative univers for deg som liker å skape noe med hendene. Du liker hjemmelaget håndarbeid og kunsthåndverk. Du anser deg selv som en strikkegal strikker med mye strikkeglede, Du hekler med hekleglede og syr søm med syglede. Hygge og kos er viktig for deg. Her får du hobbybøker der du finner strikkeoppskrift på din favoritt strikkegenser. Her får du strikkedesign fra kjente norske og erfarne hobbybokforfattere. Du finner bøker innen strikk, søm og hekling, du får kokebøker og kakeoppskrifter. Dessuten lesestoff og gode guider til redesign og gjenbruk. Vi gir deg både tradisjon og trendy oppskrifter. Alltid med utstyr, slik som garnpakker, materialpakker, strikkepinner, rundpinner, heklenåler, syutstyr og andre produkter du kan trenge for å gjøre din hobby.

Som medlem får du medlemsblad, medlemsfordeler og medlemsrabatt, og masse gode ideer. I Hobbyklubben byr vi på unike tilbud for alle hobbyglade – i tillegg til konkurranser og hobbyquiz med vinnere som får flotte premier.

Energica

 

- gir deg bøkene innenfor alternativ helse og livsstil!

 

Bokklubben Energica har bøkene og varene som få andre bokklubber har! Vi har bøker om spådomskunst, tarot, magi og mystikk, om åndelig vekst og forvandling, om kroppens selvhelbredende evner og om mat og helse, også grønn mat og vegan. Les og lær om yoga, meditasjon og mindfulness, healing, drømmetydning, ny bevissthet, sjamanisme, chakraer, krystaller, kommunikasjon med dyr, telepati, kanalisering, høysensitivitet, engler, åndelige hjelpere, nær døden-opplevelser, livet etter døden, reinkarnasjon, personlig utvikling, holistisk helse, alternativ helse og livsstil. Dette er alternative bøker for deg som er opptatt av holisme, helhetlig helse, samspillet mellom sjel, kropp og sinn.

 

Bokklubben Energica har også alternative varer og produkter som aura spray, livets blomst, drømmefanger, spådomsverktøy, orakelkort, tarotkort, spådomskort, qigongkuler, runer, malakjede, magnetarmbånd, røkelse, statuer, figurer, hellig geometri, pendel og vinduskrystall.

Det lønner seg å være medlem!

*Gratis medlemsblad med unike medlemstilbud *Ingen kjøpeplikt *Full retturrett *Alltid maks rabatt *Salg med opptil 80% rabatt *Konkurranser med flotte premier